Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
ICE PLANET ΕΠΕ
Εμπόριο Πάγου Αττική & Κεφαλονιά
Η εταιρεία μας “ICE PLANET ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πάγου από τον 2012 με αρκετά υψηλό δείκτη ανάπτυξης και συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείτε από 6 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων όπως, τεχνικοί, οδηγοί, λογιστές οι οποίοι συνεργαζόμενοι δίνουν μια αρκετά σταθερή και δυνατή λύση στην εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές Αττικής και στην Κεφαλονιά καθημερινά παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε παγάκια, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας παγομηχανές τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζονται για την υψηλή παραγωγική ικανότητά τους.
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΛΟΣ

των οχημάτων μας αριθμεί συνολικά 4 φορτηγά με θαλάμους κατάψυξης που μας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, το Αργοστόλι και όλη την Κεφαλονιά, την Ιθάκη αλλά και τις γύρω περιοχές.
 
Με σκοπό την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών η εταιρία μας συνεργάστηκε με ιδιωτικό χημικό εργαστήριο με σκοπό την δεκαπενθήμερη δειγματοληψία των προϊόντων μας. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων μπορούμε να τα διαβιβάζουμε στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας του ομίλου σας προς έλεγχο και έγκρισή.
 
Δίνοντας έμφαση στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας καταφέρνει να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη.
 
Η αγάπη και η γνώση του αντικειμένου εργασίας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα και η διάθεση για εξέλιξη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της εταιρείας μας αλλά και τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια. 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία αλλά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας.